Over ons

HomeOver ons
WIE WIJ ZIJN

Partnion is uw partner voor branding, bewegwijzering & reclame in de evenementensector. Ons team bestaat uit een groep van gemotiveerde mensen, variërend van accountmanagers tot projectmanagers en van vormgevers tot monteurs. Al deze mensen leveren een belangrijke bijdrage aan het eindresultaat en zorgen ervoor dat elk project precies volgens afspraak wordt afgerond. Kwaliteit staat bij ons voorop en door continu te innoveren zorgen wij dat uw evenement altijd volgens de laatste trends en mogelijkheden wordt opgeleverd.

WAT WIJ DOEN

Van grote bedrukte wanden tot het printen van de kleinste flyers en van stand aankleding tot bewegwijzering of het branden van een complete ruimte; wij zorgen ervoor dat uw merk tot uiting komt op allerlei mogelijke manieren. Als bewegwijzering & reclame expert in de evenementensector weten wij precies wat werkt en vooral ook wat niet. Door onze ruime ervaring bij meerdere venues, kunnen wij een op maat gemaakt voorstel produceren wat niet alleen aansluit bij uw wensen, maar ook rekening houdt met alle mogelijkheden van de locatie. Wij denken in oplossingen en zullen u in elke fase van het project adviseren om tot het beoogde eindresultaat te komen!

HOE WIJ WERKEN

Met onze ruime kennis en ervaring, nemen wij graag de touwtjes in handen en zorgen ervoor dat uw wensen worden uitgevoerd op de meest kosten efficiënte manier. We houden van nieuwe inzichten en luisteren graag naar uw feedback zodat we onze service en klantgerichtheid continu kunnen verbeteren. Elk project raken we nog beter op elkaar afgestemd en weten we grenzen te verleggen zodat we boven verwachting kunnen presteren. Wij zijn altijd op zoek naar een nauwe samenwerking en kunnen niet wachten om samen met u de beoogde doelen te realiseren.

A TRIP DOWN MEMORY LANE

Op 1 februari 2005 start het bedrijf onder de naam Partnion. Wat van oorsprong de afkorting is van Partner in print Organisation. Partnion is opgestart door twee broers, die hun passie voor print management samen wilden voortzetten. Het logo is een hexagon welke in de natuur door honingbijen gebruikt wordt. Een hobby waar de broers bekend mee zijn. Bijen werken, nauw en efficiënt samen. Kernwaarden waar Partnion zich in herkend. Het jaar van 2005 werd afgesloten met 107 opdrachten met als klanten Boehringer Ingelheim, Wolky shoes, PLMA, IBC en UBM.

Door het verwerven van grote klanten als PLMA en IBC begon Partnion meer en meer op te vallen als leverancier in de evenementenbranche. Dit heeft in recente jaren geresulteerd in mooie partnerships met zowel RAI Amsterdam als Ahoy Rotterdam. Partnion is hier preferred supplier en zorgt voor een compleet pakket aan branding & bewegwijzering mogelijkheden voor elk evenement, klein of groot.

ONS TEAM

color
https://partnion.com/wp-content/themes/maple/
https://partnion.com/
#c1c1c1
style1
default
Loading posts...
/home/admin/domains/partnion.com/private_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off