Services

HomeServices
AANPAK

Al ver voor de start van uw event beginnen wij met de voorbereiding. Samen kijken wij dan naar uw media behoeftes, uw budget en ons assortiment. Onze accountmanagers en projectmanagers werken nauw met u samen om tot een compleet pakket te komen. Hierdoor zorgen we dat uw evenement goed vindbaar is, de sponsoren goed opvallen en de bezoekers gemakkelijk de weg kunnen vinden in de ruimten. Ons ervaren studio team kan u dan voorzien van een mooi en effectief design zodat u de herkenbare uitstraling van het evenement overal kan doorvoeren. Wanneer alles akkoord is bevonden, zorgen wij dat alles geproduceerd wordt en volgens afspraak geïnstalleerd wordt. Dit traject nemen wij volledig uit handen zodat u hier niet naar om hoeft te kijken.

“ Wij denken in oplossingen om samen

tot het beoogde eindresultaat te komen.”

 

- Marc van Riet, CEO

SERVICES

Van het verzorgen van een poster tot mega sponsoruitingen en LED-wall’s of de bewegwijzering van een complete locatie. We combineren uw wensen met onze expertise en komen samen tot creatieve oplossingen. Daag ons vooral uit! Partnion is geen reactieve, maar juist een pro-actieve leverancier. Wij adviseren u in het hele traject, van begin tot eind, om zo tot het hoogst mogelijke resultaat te komen. We zijn er dan ook trots op dat we kunnen voorzien in project management, vormgeving, productie, installatie en natuurlijk ook demontage.

PROJECT MANAGEMENT

Voor onze klanten betekent het voorbereiden van een evenement vaak de aandacht verdelen tussen de verschillende partijen om te zorgen dat iedere partij precies doet wat er verwacht wordt. Omdat wij heel goed begrijpen dat pro-activiteit eerder een vereiste dan een wens is, bieden wij u dan ook een project management team met veel ervaring om overzicht te houden op uw project en planning. Zowel in de voorbereiding als on-site, kunt u met een gerust hart de verantwoordelijkheid bij ons neerleggen. Als wij zeggen dat we het gaan regelen, komen we deze belofte ook zeker na!

DUURZAAMHEID

Partnion werkt dagelijks aan een betere toekomst. Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde die breed wordt gedragen binnen onze organisatie. Van het duurzaam produceren, tot beperken van transportmomenten, modulair bouwen, nadenken over duurzame verpakkingsmethoden, waste management en het LEAN inrichten van de processen. Wij kennen de trends en implementeren snel innovatieve duurzame mogelijkheden in ons bedrijf. Duurzaam zijn – is duurzaam doen en dit gaat veel verder dan alleen groen produceren.

Partnion heeft een project management systeem ontwikkeld dat structuur biedt. De voortgang van uw project is op elk moment van design tot en met uiteindelijke installatie makkelijk live te volgen. Hier kunt u zowel artwork goed- of afkeuren, zien op welke items nog actie ondernomen moet worden en bekijken welke items al in productie zijn. Door SignSaver bieden we duidelijkheid, overzicht en voorkomen we stress en fouten, welke in de hectiek voor de start van een event makkelijk ontstaan.

color
https://partnion.com/wp-content/themes/maple/
https://partnion.com/
#c1c1c1
style1
default
Loading posts...
/home/admin/domains/partnion.com/private_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off